Städning Linköping & Norrköping

Städning

Jourstäd erbjuder våra städtjänster till alla i Linköping och Norrköping. Vi hjälper till med bl a flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, allergistädning.

Vi erbjuder tjänster du kan nyttja vid enstaka tillfällen eller så kan du skaffa abonnemang på städning. Självklart så håller vi allt material som ska användas så ni slipper tänka på det.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Linköping och Norrköping och våra tjänster finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en så bred målgrupp som möjligt och ger därför utrymme till våra kunders önskemål. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan för de som har rätt till det. Vi erbjuder även hjälp att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera era önskemål och idéer.

En ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats, det är även ett sätt att spara pengar på sjukdomsbortfall. Rätt typ av städning gör så att det blir mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Då vi vill vara ett grönt företag använder vi städmetoder och städprodukter som är skonsamma för miljön, och så gott som alla är certifierade av antingen Svanen eller Bra Miljöval.

Miljövänlig städning

När vi städar använder vi nästan alltid dukar och trasor av mikrofiber, som använder enbart vanligt vatten. Om en grovstädning och grovrengöring krävs som gör att vi måste använda kemikalier så väljer vi alltid miljömärkta sådana.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att få svar inom 1 timme.

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 
städning västerås

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?