Flyttstädning Linköping & Norrköping

Prisvärd flyttstädning i Linköping & Norrköping

Jourstäd Linköping och Norrköping arbetar både med fasta priser på flyttstädning och även löpande pris på efterfrågan.

Vid en flyttstädning ansvarar vi för att de inflyttande ska vara nöjda vi inflyttning. Vår tjänst är heltäckande, men ett fåtal saker ingår ej; persiennrengöring, bortforsling av kvarlämnade saker, klistermärken, tejp, häftmassa mm på målade ytor. Fönsterputsning ingår alltid när temperaturen tillåter. Vi lämnar en Nöjd Kund Garanti på all vår flyttstädning, denna kan nyttjas om hyresvärden eller den inflyttade inte är nöjd. Det är alltid den inflyttande som besiktigar, förutom de gånger hyresvärden besiktigar.

Flyttstädningar till privatpersoner är avdragsgiltig med 50% direkt på fakturan om man fyllt 18 år samt har rätt till RUT-avdraget.

Vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning.

Vad ingår i flyttstädningen?

  • Kök – Rengöring av spis på ovan- och undersida, sidor, vägg, ugn och värmeskåp. Plus rengöring av plåt och galler. Även rengöring av  kokplattor, även kokplattornas kanter, spisfläkt, kåpa och filter (om möjligt). Rengöring av kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt.
  • Kök – Avtorkning av diskbänk, skåp, väggar, golv och avtorkning av skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla.
  • Fönsterputs (alla sidor om möjligt utan problem).  Rengöring av snickerier samt på och bakom element.
  • Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring av in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar.
  • Vardagsrum, sovrum, hall. Fönsterputsning (alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt: Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotinskadade och grovt nedsmutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Nöjd Kund Garanti lämnas och gäller sju dagar efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Att tänka på innan vi kommer och flyttstädar

Din bostad måste vara helt tömd på både saker och sopor. Vi ber dig att även titta igenom alla skåp en extra gång innan vi kommer, detta för att säkerställa att det verkligen är tomt.

Om vi behöver en portkod ska detta meddelas oss i förväg. Frysen skall vara avfrostad och kylen avstängd, gärna med öppna dörrar. Efter flyttstädning så slår vi på kyl och frys.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?