Studentstädning Linköping & Norrköping

Att studera innebär för många några riktigt roliga år, men också många gånger en hög studiebörda. Inlämningsuppgifter ska göras och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet riktigt hektiskt. Därför har vi på Jourstäd tagit fram en speciell städtjänst för studenter; många studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och av den anledningen erbjuder vi städning till ett reducerat pris. Ett rent hem är viktigt inte bara för trivseln utan även för studieron. Alla studenter har möjlighet att använda våra tjänster, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensamma i en lägenhet. Om du har delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Många gånger är detta en god idé för grannsämjan, men även för att ha ett hygieniskt och fräscht hem.

Våra offerter är kostnadsfria och då vi diskuterar vad ni ska ha i ert paket tar vi även åt oss era önskemål. Det finns en speciell lista för vad som ingår i hemstädning, men det går så klart alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett lite högre pris. För att göra det tryggt och bekvämt för dig är det alltid samma person som kommer och städar, du har möjlighet till att styra när du önskar få hjälp och du bestämmer själv om du vill vara hemma eller ej.

För oss på Jourstäd är miljön viktig, därför använder vi miljövänliga medel och städmetoder. Vi använder inte medel om det inte krävs och självklart blir det ändå rent och fint.

Som student kan du även ta del av våra andra tjänster till ett reducerat pris. Hör av dig för en offert och mer information. Välkommen!

studenstädning västerås

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?