Jourstädning Linköping & Norrköping

En flytt är alltid ett stort projekt som kan vara ordentligt tidskrävande. Den innefattar planering av packning, städning och sist själva flytten. Att ge sig själv avlastning och minimera stressen är bra för att allt ska gå smidigt, ett sätt är att anlita oss. Vi kan komma med kort varsel och ge dig möjlighet att utnyttja tiden till att fokusera på det nya boendet istället för att skura golvlister och kök.
När du bokar in din flyttstädning hos oss får du en Nöjd Kund Garanti som innebär att om den inflyttade eller hyresvärden inte är nöjd med resultatet, då finns möjlighet att kontakta oss i upp till en vecka efter avslutad städning för hjälp. Vårt mål är att våra kunder alltid ska vara tillfreds med slutresultatet och vi finns både före och efter om något problem skulle uppstå.

Service

I servicen för vår flyttstädning ingår mer eller mindre allt som kan räknas som städning, vi har dock exkluderat ett par punkter; vi tar inte hand om kvarlämnade saker, utför inte persiennrengöring och tar ej bort klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader.

Bra att veta

•  Det ingår en veckas garanti i städningen, kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas per önskemål.
•  RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, men det går inte att nyttja om det gäller ett dödsbo.
•  Det är du som avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.
•  Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.
•  Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen.
•  Vi använder endast miljövänliga medel vid städningen.

jourstädning västerås

När du kontaktar oss får du alltid snabbt svar. Vi har öppet dygnet runt och vi har personal att skicka ut med kort varsel. Vår målsättning är helt nöjda kunder och vi är lyhörda inför dina önskemål. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss för städhjälp. Välkommen!

Frågor eller vill du ha en kostnadsfri offert?