Daglig städning Linköping & Norrköping

Jourstäd är en av Linköpings och Norrköpings kunnigaste aktörer när det kommer till daglig städning och storstädning. Vi har lång erfarenhet och vet att vi alltid kan erbjuda god kvalitet på de tjänster vi utför. Vi vet att det inte alltid går att få vardagen att gå ihop med alla aktiviteter därför erbjuder vi vår hjälp och kompetens och hoppas kunna underlätta din vardag genom att eliminera stressen som rör hemstädningen. Det är du som sätter standarden på din städning vi städar överallt där du önskar att få det rengjort. Du kan vara säker på att städningen blir korrekt utförd.

Tack vare god kompetens vet vi hur vi på kortast möjliga tid får bästa möjliga resultat. Vi förstår att den tid som vi spenderar hemma hos dig är värdefull och vill därför inte spendera mer tid än vad som krävs hos dig.

För att vara flexibla kan du i stor utsträckning själv välja när du önskar att vi ska utföra städningen. Allt sker på dina villkor och vi anpassar oss efter det. Är det något annat som du vill att vi ska tänka på ber vi dig att meddela oss så vi kan anpassa städningen utifrån dina önskemål.

Om du har fler frågor eller om du vill ha en offert så är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer se till att du får den hjälp som du behöver och blir nöjd.

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?