Byggstädning Linköping & Norrköping

Byggstädning

Jourstäd erbjuder byggstäd till både privatpersoner och företag och assisterar både under och efter ett bygge. Vi utför slutstädningar när bygget är klart och inflyttningsstädningar i ett hem. Vi ser till att ni som ska nyttja lokalen eller flytta in i bostaden får ett skinande rent och hygieniskt slutresultat.

Om ni som företagare använder er av slutstädning eller inflyttningsstäd använder vi omvänd byggmoms.

Byggstädning kan nyttjas efter en renovering då man kan vilja ha hjälp med att ta bort trädamm, betongdamm, slipdamm mm. Boka då en slutstädning där vi tar bort allt grovt damm som uppkommit.

Vad gör vi när vi byggstädar?

Vi har en god erfarenhet av byggstädning och kan därför åta oss både små och stora projekt med företag av alla storlekar. Vi vet vad som krävs för att en lokal ska kännas inbjudande och vara hygienisk och fräsch. Vi utför det mesta inom byggstädning; grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper.

Då vi utför en byggstädning städar vi bland annat bort byggdamm som oftast lägger sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen. Vi avlägsnar även byggsopor om så önskas och krävs.

Specialister på byggstädning!

Vi är specialister på byggstädning, det är en av våra mest förekommande uppdrag som vi trivs med. Vi har finslipat denna teknik för att tillgodo se marknadens behov inom dessa områden. Att tillgodose kundernas behov och önskemål är något vi alltid strävar efter i våra städ uppdrag. Vi vet att det krävs en speciell teknik för att lyckas med slutresultatet vid byggstädning. Vi använder oss även av speciella städlistor där vi checkar av punkt för punkt för att kunna säkerställa att inget försummats.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra, men den största skillnaden är att vid byggstädning så koncentrerar vi oss på att ta bort damm och fina små partiklar just för att säkerställa att lokalen verkligen blir fräscht och hygieniskt.

Endast miljövänliga medel används för att skona miljön. Rut-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan.

byggstädning västerås

Vill du få en offert från oss eller har du några frågor?